servis za razmjenu elektroničkih dokumenata
Unaprijedite svoje poslovanje, uštedite vrijeme i novac slanjem elektroničkih dokumenata (eRačuna) uz potpunu kontrolu procesa izdavanja, zaprimanja i arhiviranja.
zatražite ponudu
o nama
Stabilan tim dugogodišnjih visokoobrazovanih stručnjaka garancija je naše kvalitete. O tome govori i naša prisutnost na informatičkom tržištu na kojem se nalazimo preko 25 godina. Osim u Hrvatskoj naši proizvodi koriste se i u zemljama u našem okruženju što dodatno govori o našim mogućnostima.
kvaliteta pobjeđuje
Svjesni smo da na tržištu vlada oštra konkurencija, sa raznolikošću ponude, kako u cijenama tako i u kvaliteti proizvoda. Smatramo da smo među onima koji mogu voditi kvalitetom svojih proizvoda i korektnim odnosom prema poslovnim partnerima.
stereotipi odumiru
Ne nudimo instant aplikacije. Prilagođavamo se vašim potrebama i zahtjevima. Izradi programskog paketa prethodi snimka stanja i definiranje projektnog zadatka. Predviđamo potrebe za resursima i vrijeme trajanja izvođenja po pojedinim aplikacijama.
naši proizvodi i usluge

Spektar naše ponude obuhvaća različite proizvode i usluge. Ukoliko je pouzdan i trajan hardware vaš prioritet obratite nam se s povjerenjem. Zaštitite vaše podatke uz vrhunski antivirusni software. Rado ćemo vas savjetovati kod odabira optimalnih rješenja te ih implementirati u vašu radnu okolinu.

Vlastita modularna programska rješenja koja nudimo omogućavaju vam da koristite upravo ono što vam treba. Proizvodna ste firma, trgovačko poduzeće, knjigovodstveni servis, komunalno poduzeće ili imate maloprodaju, u našoj paleti programskih rješenja sigurno imamo upravo ono koje vam treba. Želite li i obračun plaća, fakturiranje, skladišno poslovanje, kalkulacije ili imate neku svoju posebnost, naš tim stručnjaka prilagodit će software vašim potrebama.

Neovisno o vašoj veličini, od mikropoduzetnika do velikih tvrtki, možemo vam ponuditi optimalno računalno rješenje. Koristimo proizvode renomiranih svjetskih proizvođača računalne i mrežne opreme uz koju nudimo kompletnu uslugu dobave, implementacije i servisa.

Trebate li grafički ili web dizajn ili dizajn multimedijskih sadržaja, sve je to dio naše ponude. Tražite li nekog da vam pripremi tisak i odštampa plastične magnetne ili neke druge kartice, obratite nam se s povjerenjem.